Hej hörni !

Hej hörni! ursäkta att jag inte bloggat så mkt har inte haft tid! Måste bara uppdatera och säga att det kom en ny gokod igår som heter grattis. om ni skriver in den så får ni lite stuff! ♥
Ahh men uppdaterar senare
pöss

Gosuper D !

Idag fyller Gosuper D år!!!! Graattis! Länk:http://se.gosupermodel.com/frontpage/news.jsp?news_id=2475 
Åhh , jag älskar bilden Karro_star har designat i forumet :) Den är jättefin :) vad tycker ni? jag vill ha era kommentarer tac k ♥  Ahh , så alla säg grattis till gosuper D! Hon förtjänar det så som hon jobbar :)


XOXO MILLAN21 ♥

En påminelse

Hej hej , jag kommer bara med en liten påminelse:) Glöm inte bort att köpa det unika(om du inte har gjort det en)  innan kl 00:00 ikväll! för sedan är det borta ♥ Fast man kan jue hitta det i vintage igen:) aa men det var bara en liten påminelse ♥

pööööööööööööööööösssss

Gokoderna!

Här kommer alla gokoderna som har varit denna vecka :)
tis: sushi
ons:gyaru
tors: lolita
fre:tokyo
lör: geisha

Fredagens gokod: Orkide

Det är bara orkide som fortfarande funkar:9 Men de andra gällde bara i ett dygn ♥

Hej:)

Hej mina bloggläsare(omjag har några :))  Jag har gjort denna blogg om gsm:) Jag kommer att skriva alla nyheter från gsm :) och alla gokoder ♥ Om det är ngt ni saknar på bloggen så måste ni kommentera! Jag tål kritik. Men glöm aldrig bort att jag har din IP- Adress. Jag är Millan21 på gsm. Jag har även modellerna Majsburken och BenAndJerrys . Kolla gärna mina modeller :) Jag kommer ha tävlingar på bloggen ibland men det är för dem som har gsm :)

Just nu är jag lite snäll ! så om du vill synas på bloggen så kan du mejla eller kommentera . Alltså att jag skriver ditt modelnamn:)

Hoppas ni läser min Gosupermodelblogg:)

XOXO Millan21


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0